Dagens körtur

Istället för att träna musklerna och va ute å springa blev det att träna lite lydnad och lite tillits övningar, eller vad man nu ska kalla det.
Linnson går med huvudet för högt, och har inte riktigt lärt sig den riktiga spring tekniken. Ska han kunna springa snabbare måste han sänka ner huvudet, och få mer muskler i ryggen och bak bena.
Så började med att köra på åkern, jobbade hela tiden med att försöka få ner han på tygeln. Tränade också lite voltstarter.
Efter det gick vi ut på vägen, tränade på att stå still. Gick fem steg, stannade, går fem steg till, stanna igen. Och så vidare. han gillar innnte att stå still ._.
Han har tidigare reagerat  när jag har musik på, så satte på musiken i mobilen på högsta volym och körde på som förut. Först var han lite osäker, sen brydde han sig inte alls. Började med någon lugn Daniel Adams-Rey låt,  i slutet blev det lite mer fart i låtarna från MCR, Marilyn Manson, Underdog och sånt ;D
Vi gick förbi röjsågar, andra hästar, skällande hundar, bilar, mopeder och över en trä bro som säger "klopp kloopp" när hästen går över.
Han skötte sig super, regerade inte på något :D
Super nöjd med dagens kör tur, lill hingsten börjar lugna ner sig trots allt :3

/ Matilda 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0