Johanna - Svar på kommentar

Sv: De flesta som säger att trav är hemskt att inte upplevt trav på riktigt, har väl mest sett skräckexempel av trav där man ser stressade hästar med öppna munnar och öronen slickade bakåt. Men har ni inte lagt märke till hästarna på Falsterbo till exempel? Vissa ryttare tvingar hästarna över 1.80 hinder genom att slå skiten ur dom innan hindret. Jovisst, det finns ju sjukt dåliga kuskar som kör sönder sina hästar i tidig ålder, men HUR ofta ser man egentligen det? Jag och Matilda diskuterade faktiskt detta när vi var på travet att det är många som klagar på att trav är en sådan hemskt sport, men som sagt, titta på hästarna på falsterbo som tvingar hoppa högt, eller tvingas dansa med kroppen i rätt form.


VS.
VS.
Vilken häst tycker du ser lyckigast ut?

(har absolut ingenting emot hoppning eller dressyr)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Hejsan!

Nu har jag utsett tre stycken vinnare i ''veckans blogg'' kolla om du vann eller om du vill anmäla dig igen här: http://teampf.blogg.se/2011/july/lank.html#comment.



Puss & Kram :)

2011-07-17 @ 11:46:02
URL: http://teampf.blogg.se/
Postat av: Alma ^..^ Zanta

Travhästen ser gladast ut.. Och är definitivt vackrast! :D

2011-07-17 @ 13:42:33
URL: http://kryptonitz.blogg.se/
Postat av: jonna

bra skrivet, håller verkligen med om det du skrev . Inte för att jag är nå intresserad av trav eller så men hästen är ju inte byggd för att bära ryttare på ryggen , än minde hoppa med dom men dom tar ju ingen skada av att man kör dom. och att vissa som du skrev kör/rider sönder en häst, det kan dom ju göra i vilken gren som helst ;)



fin blogg ni har förresten!

2011-07-19 @ 10:20:08
URL: http://livetisadeln.blogg.se/
Postat av: Malin

Jag håller med dig. Men det är ju fel att "tvinga" hästar att springa och bara piska på dom. Vissa kuskar gör så har jag sett. Men det finns så klart andra ryttare som gör likadant.

Men du tog kanske inte den bästa bilden på en hopphäst. ;) Men jag förstår vad du menar.

Jag har fått den uppfattningen av trav, att dom bara stressar på hästarna för att springa. Men så är det ju inte. Jag vet inte varför jag har fått för mig det. Alla typ säger det.



Fin blogg! ^^

2011-07-19 @ 22:48:54
URL: http://malinottenback.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0